Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa muuttaen sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi. Kesähelteillä se jäähdyttää tilaa parantaen asumismukavuutta ja talven pakkasilla lämmittää tasaisesti säästäen energiakustannuksissa. Samalla se toimii ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana vähentäen esimerkiksi kosteus- sekä homeriskiä ja säilyttäen raikkaan sisäilman.

Ilmalämpöpumppu on innovatiivinen lämmityksen ja jäähdytyksen yhdistelmäratkaisu, joka varmistaa miellyttävän lämpötilan vuoden ympäri. Lämpöpumppua voidaan käyttää olemassa olevan lämmityksen vihreänä tukiratkaisuna. Ilmalämpöpumppu on ihanteellinen valinta omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

 

 

GREE U-Crown 35-A/W on ilmalämpöpumppu, joka ei pakkasta pelkää.

U-Crown on suunniteltu sekä valmistettu toimimaan Pohjolan gree_u-crown_id_webääriolosuhteissa.

GREE:n patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30C asteen lämpötilassa.

Sisäänrakennetulla Wifi:llä varustettu metallipintainen sisäyksikkö on vain 17cm ohut. Tyylikäs samppanjanvärinen sisäyksikkö pitää sisällään tutut GREE:n huipputoiminnot kuten: 8C asteen ylläpitolämpötila, puhallussuunnan ohjaus pysty- sekä vaakasuunnassa, ilmanpuhdistus, ajastin sekä sisälämpötilan mittaus kaukosäätimestä tai sisäyksiköstä valinnan mukaan.

Seitsemän eri puhallusnopeutta mahdollistavat kuiskauksenhiljaisen (20dB) käytön, mutta tarpeen tullen asunnon pikaviilennys tai pikalämmityskin onnistuu lai
tteen turbo puhallinnopeudella.

 

 

 

GREE Change -huoneilmajäähdyttimet

GREE Change huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat gree_changehelppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus, SEER 5,6, takaa energiapihin viilennyksen.

GREE Change on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli. Sitä ei käytetä ympärivuotisena lämpöpumppuna Pohjolan olosuhteissa. Maailman suurimpana ilmalämpöpumppuvalmistajana GREEn suuret tuotantosarjat mahdollistavat huippulaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hankintahintaan.

 

 

NIBE ARIA
NIBE on kehittänyt toimintavarman vaihtoehdon Pohjolan olosuhteisiin ajatellen niitä satojatuhansia talouksia, joita lämmitetään edelleen suoralla sähkölämmityksellä. Uusi ilmalämpöpumppumme lämmittää pinta-alaltaan jopa 100 m² kiinteistön kylmässä ja vaativassa ilmastossamme. Käytettäessä takkaa tai kaminaa huoneen lämmittämiseen, voi laitteella puhaltaa lämmön jakautumaaan tilassa tasaisesti. Lisävarusteena olevan tekstiviestiohjauksen avulla voit kauko-ohjata ja -valvoa lämpöpumppuasi etänä. Tällä mahdollistat miellyttävän sisälämpötilan jo ulko-oven avatessasi.
  • Tyylikäs muotoilu
  • 6 vuoden NIBETURVA
  • Peruslämpötoiminto +10 °C
  • Tehokas lämmityskäyttö aina -30 °C saakka
  • Edistyksellinen aktiivinen ilmanpuhdistus
  • Jopa 50% pienemmät lämmityskustannukset

 

PYYDÄ ROHKEASTI TARJOUS !!!

 

 

 

 

IVT LOGO

 

IVT ilmalämpöpumput

IVT Nordic Inverter PR-N

Ilmalämpöpumppu on suunniteltu pieniin ja keskisuuriin taloihin. Kuten nimikin viittaa, on lämpöpumppu invertteriohjattu, joten lämmöntuotanto sopeutuu automaattisesti lämmöntarpeen mukaan.

Tehokas rakenne pitää lämpöpumpun tehokkaana myös hyvin matalissa lämpötiloissa. IVT Nordic Inverter PR-N mukautuu entistä tehokkaammin talosi lämmöntarpeen mukaan, säästäen kustannuksia. Erittäin tehokkaan Hot Pipe -pohjansulanapito-tekniikka varmistaa lämpöpumpun toiminnan kylmällä vuodenpuoliskolla. Lisävarusteena voit hankkia mm. automaattisen ilmankosteudenhallinnan ja IVT Total Control -mobiiliohjausjärjestelmän, jonka avulla voit tarkkailla lämpöpumpun kulutustietoja älypuhelimesi ruudulta.

6 vuoden takuulla

pr-n_2_1170x897

 

Premium-malli IVT Nordic Inverter Silverline

Ilma-ilmalämpöpumppu on sijoitus, josta saat nopeasti tuottoa ja joka voi jopa puolittaa lämmityskustannuksesi. Ilma-ilmalämpöpumpun kokonaiskustannukset ovat alhaiset muihin lämmitysvaihtoehtoihin verrattuna, ja erikoiskoulutetut ja sertifioidut asentajamme asentavat sen helposti ja nopeasti.

IVT Nordic Inverter hyödyntää Coanda-ilmansiirtotekniikkaa, joka perustuu siihen, että lämmin ilma nousee ylöspäin ja kylmä painuu alaspäin. Uusi moottoroitu ilmansuuntaaja levittää lämpöä tehokkaasti alas seinänmyötäisesti ja lattian pinnan suuntaisesti tehden sisäilmasta miellyttävän ja lattioista lämpimämmät täysin ilman vedon tunnetta. Kun jäähdytystoiminto on aktivoitu, se levittää kylmän ilman yläkautta huoneistoon.

Ilma-ilmalämpöpumpuissamme on patentoitu Ion Plasmacluster(R) -ilmanpuhdistustekniikka.  Puhdistusprosessi palauttaa ilmassa olevien negatiivisten ja positiivisten ionien välisen tasapainon luonnolliseksi ja tekee ilmassa leviävistä bakteereista, viruksista, homeesta ja allergeeneista vaarattomia. Lämpöpumppu neutraloi myös pakokaasujen, tupakansavun ja homeen aiheuttamat hajuhaitat.

Ilma-ilmalämpöpumpuissamme on ylläpitolämpötilatoiminto vakiona. Se on erityisen käyttökelpoinen, kun lämpöpumppu asennetaan vapaa-ajan asuntoon, autotalliin tai vastaaviin tiloihin, joissa oleskellaan vain osan aikaa vuodesta ja joissa ei tarvitse olla normaalia huonelämpötilaa.

IVT Nordic Inverterin invertteriohjatun kompressorin ansiosta laitteen teho mukautuu jatkuvasti talon lämmöntarpeeseen. Jatkuva käyttö ilman pysäytyksiä ja käynnistyksiä säästää energiaa ja tuo lisäsäästöjä, vähentää laitteesta aiheutuvaa melua ja pidentää pumpun käyttöikää. Toinen lämpöpumpun toimintavarmuutta ja käyttöikää lisäävä toiminto on tehokas Hot Pipe -sulatustekniikka huipputehokkaine vastuksineen, joka pitää sulatuskaukalon sulana.

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android- tai iPhone-puhelimiin.

6 vuoden takuulla

 

 

 

Kauttamme saatavilla myös muut merkit kuten Mitsubishi ja Panasonic.

 

Esitteitä

 

Msz-sf esite

Fh-esite

Gree hansol esite

Gree u-crown esite

Gree ip free match esite