Vesikiertoinen lattialämmitys

LATTIALÄMMITYKSEN EDUT

Vesikiertoinen lattialämmitys sopii hyvin kaikenlaisiin rakennuksiin pienistä mökeistä suuriin teollisuusrakennuksiin asti. Lattialämmitys voidaan asentaa kaikkialle lattiarakenteesta tai pintamateriaalista riippumatta ja se kestää vähintään rakennuksen eliniän.
Vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä voidaan kytkeä mihin tahansa lämmönlähteeseen. Jos sinun täytyisi vaihtaa lämmönlähdettä tulevaisuudessa, voit olla rauhassa – lattialämmitysjärjestelmäsi tulee toimimaan aivan samalla tavalla kuin ennenkin.
Lattialämmityksellä saat tasaisemman ja mukavamman lämmityksen kuin lämpöpattereilla. Sen sijaan, että lämpö olisi keskitetty vain muutamaan kohtaan huoneessa, koko lattiapinta-ala toimii isona lämpöpatterina. Lisäksi lämpö tulee oikeasta suunnasta – alhaaltapäin. Tämän johdosta ilma huoneessa kiertää vähemmän, mikä puolestaan johtaa siihen, että pölyä ei keräänny ympäriinsä samalla tavalla. Tämä voi helpottaa allergikkojen oloa.
Lattialämmityksellä pääset eroon sekä lämpöpattereista että putkista pitkin seiniä. Kaikkia meitä on varmasti joskus ärsyttänyt, kuinka lämpöpatteri on sohvan tai kirjoituspöydän tiellä – puhumattakaan siitä, että huonekalut ovat hyvän lämmön tiellä!
Lattialämmitys on matalalämpötilajärjestelmä ja toimii erinomaisesti yhdessä esimerkiksi lämpöpumpun, aurinkoenergian tai hukkalämmön kanssa. Siksi voit pitää sitä investointina sekä tulevaisuuteen että ympäristöön.
Tasaisemman lämmityksen ansiosta voit laskea sisätilalämpötilaa muutamalla asteella ilman, että sisällä tuntuu viileämmältä.
Oikea rakennus- ja lämpöteknisesti suoritettu asennus yhdessä esim. lämpöpumpun kanssa voi säästää monta euroa. Rahat voit käyttää johonkin hauskempaan kuin lämmitykseen. Betoniin valettu lattialämmitys voi olla jopa halvempi kuin lämpöpatteri, sekä ostossa että asennuksessa.

LK4 LK1 LK3 LK2

Enerline lattialämmitys

  • omakotitalot ja mökit
  • pari- ja rivitalot
  • teollisuuskiinteistöt, hallit ja varastot
  • luhtitalot ja kerrostalot
  • liikekiinteistöt, toimistot, kauppakeskukset ja myymälät
  • hoivakodit ja palvelurakennukset
  • sulanapito- ja jäähdytys

Viihtyisyyttä energiatehokkaasti

Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen oikein asentama lattialämmitysjärjestelmä on myös täysin huoltovapaa ja vaivaton ylläpitää. Teemme lattialämmitysjärjestelmien asennukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Lohja, Tuusula, Hyvinkää, Hämeenlinna ja lisäksi koko Uusimaa.

 

Laadukas ja luotettava valinta

Enerline lattialämmitys on korkealaatuinen sertifioitu takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Hyvän laadun ja hintakilpailukykyisyytensä ansiosta se on saavuttanut suosiota ympäri Suomea ja markkinat ovat voimakkaasti kasvavat.

Enerline lattialämmitys on energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan tuoden lisää viihtyvyyttä asumiseen. Tasaisen lämmöntuoton ansiosta voidaan sisälämpötilaa laskea pistemäiseen patterilämmitykseen verrattuna ja näin säästää lämmityskustannuksissa. Vesikiertoinen lattialämmitys on lämmöntuottojärjestelmästä riippumaton, joten voit valita lämmönlähteeksi sopivimmaksi arvioimasi vaihtoehdon, kuten kaukolämmön, maalämpölämmön, öljyn, sähkölämmitystä unohtamatta.

Katso Enerline -esite tästä

Kaikki Enerline – lattialämmitysjärjestelmässä käytetyt osat, putkikoot ja kierteet ovat standardeja, joita käytetään erittäin laajasti eri puolella Eurooppaa, joten varaosien saanti on taattua.

Lämpöputkilla on valmistajan myöntämä kymmenen (10) vuoden takuun. Korvauksen yläraja on 2 500 000 €. Enerline– lämpöputket täyttävät DIN 16892 ja DIN 4726/4729 vaatimukset.

Jakotukeilla, liittimillä, toimilaitteilla ja termostaateilla on valmistajien tuotteilleen myöntämät kahden (2) vuoden takuut.