Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys on tuttu lämmitysjärjestelmä, jonka osuus erilaisten lämmitysmuotojen joukossa kasvaa koko ajan. Vesikiertoisen lattialämmityksen myötä saat pitkäikäisen, turvallisen, joustavan ja ennen kaikkea hyvin miellyttävän lämmityksen kotiisi.

LATTIALÄMMITYKSEN EDUT

Vesikiertoinen lattialämmitys sopii hyvin kaikenlaisiin rakennuksiin pienistä mökeistä suuriin teollisuusrakennuksiin asti. Lattialämmitys voidaan asentaa kaikkialle lattiarakenteesta tai pintamateriaalista riippumatta ja se kestää vähintään rakennuksen eliniän.
Vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä voidaan kytkeä mihin tahansa lämmönlähteeseen. Jos sinun täytyisi vaihtaa lämmönlähdettä tulevaisuudessa, voit olla rauhassa – lattialämmitysjärjestelmäsi tulee toimimaan aivan samalla tavalla kuin ennenkin.
Lattialämmityksellä saat tasaisemman ja mukavamman lämmityksen kuin lämpöpattereilla. Sen sijaan, että lämpö olisi keskitetty vain muutamaan kohtaan huoneessa, koko lattiapinta-ala toimii isona lämpöpatterina. Lisäksi lämpö tulee oikeasta suunnasta – alhaaltapäin. Tämän johdosta ilma huoneessa kiertää vähemmän, mikä puolestaan johtaa siihen, että pölyä ei keräänny ympäriinsä samalla tavalla. Tämä voi helpottaa allergikkojen oloa.
Lattialämmityksellä pääset eroon sekä lämpöpattereista että putkista pitkin seiniä. Kaikkia meitä on varmasti joskus ärsyttänyt, kuinka lämpöpatteri on sohvan tai kirjoituspöydän tiellä – puhumattakaan siitä, että huonekalut ovat hyvän lämmön tiellä!
Lattialämmitys on matalalämpötilajärjestelmä ja toimii erinomaisesti yhdessä esimerkiksi lämpöpumpun, aurinkoenergian tai hukkalämmön kanssa. Siksi voit pitää sitä investointina sekä tulevaisuuteen että ympäristöön.
Tasaisemman lämmityksen ansiosta voit laskea sisätilalämpötilaa muutamalla asteella ilman, että sisällä tuntuu viileämmältä.
Oikea rakennus- ja lämpöteknisesti suoritettu asennus yhdessä esim. lämpöpumpun kanssa voi säästää monta euroa. Rahat voit käyttää johonkin hauskempaan kuin lämmitykseen. Betoniin valettu lattialämmitys voi olla jopa halvempi kuin lämpöpatteri, sekä ostossa että asennuksessa.

 

VIIHTYISYYTTÄ ENERGIATEHOKKAASTI

LAADUKAS JA LUOTETTAVA VALINTA

Vesikiertoinen Enerline-lattialämmitys on oman tuotekehityksemme ja tuotteistamisemme tulos. Enerline-lattialämmitys on korkealaatuinen sertifioitu takuutuote, joka soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin ja lähes kaikkiin rakenneratkaisuihin. Hyvän laadun ja hintakilpailukykyisyytensä ansiosta se on saavuttanut suosiota ympäri Suomea ja markkinat ovat voimakkaasti kasvavat.

Enerline-lattialämmitys on energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan tuoden lisää viihtyvyyttä asumiseen. Tasaisen lämmöntuoton ansiosta voidaan sisälämpötilaa laskea pistemäiseen patterilämmitykseen verrattuna ja näin säästää lämmityskustannuksissa.

 

                          

 

Vesikiertoisen lattialämmityksen edut:

 • Maksimaalinen käyttömukavuus
 • Hygieeninen ja allergikoille sopiva
 • Sisustuksen kannalta joustava
 • Kaikentyyppisiin rakennuksiin soveltuva järjestelmä
 • Älykäs säätöjärjestelmä keskusohjauksella
 • omakotitalot ja mökit
 • pari- ja rivitalot
 • teollisuuskiinteistöt, hallit ja varastot
 • luhtitalot ja kerrostalot
 • liikekiinteistöt, toimistot, kauppakeskukset ja myymälät
 • hoivakodit ja palvelurakennukset
 • sulanapito- ja jäähdytys

Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen oikein asentama lattialämmitysjärjestelmä on myös täysin huoltovapaa ja vaivaton ylläpitää. Teemme lattialämmitysjärjestelmien asennukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Lohja, Tuusula, Hyvinkää, Hämeenlinna ja lisäksi koko Uusimaa.