Ilma-vesilämpöpumput

          

 

Ilma-vesilämpöpumppu – Energiansäästöä ja mukavuutta

 

Niben ilma-vesi järjestelmät

NIBE tarjoaa pohjoismaisiin vaativiin olosuhteisiin parhaiten sopivan ulkoilmalämpöpumppujen tuotevalikoiman. NIBEn ilma-vesituotteet antavat parhaimman mahdollisen energiasäästön. Tehokkaimmat lämpöratkaisut saavutetaan yhdistamällä NIBE ulkoilmalämpöpumppu NIBEn uusiin älykkäisiin sisäyksiköihin. Tutustu eri vaihtoehtoihin.

Markkinoilla on useita erimerkkisiä ja –mallisia lämpöpumppuja, jotka ottavat lämpöenergiaa ulkoilmasta. Koska yksikään ulkoilmalämpöpumppu ei pysty itsekseen lämmittämään taloa kylmänä vuodenaikana, tarvitaan sähkö-, öljy- tai puukattila tuottamaan lämpö, jota pumppu ei pysty tuottamaan.

Ilma/vesi-pumput, kuten esimerkiksi NIBEn pumput, liitetään talon vesikiertoiseen järjestelmään, ja lämpö käytetään pattereiden ja lattialämmityksen lämmitysveden sekä käyttöveden lämmittämiseen.

On olemassa useita syitä, joiden takia kannattaa valita NIBE ilmavesilämpöpumppu.

Tärkeimpänä tietenkin se, että se alentaa merkittävästi lämmityskustannuksia.

Toiseksi se on helppo asentaa, koska se ei tarvitse maahan kaivettavia putkia eikä kallioon porattuja reikiä. Sijoituspaikallekaan ei aseteta mitään erityisvaatimuksia.

Koska ilma on rajoittamaton resurssi, pumppu voidaan asentaa maantieteellisesti mihin tahansa, vaikka saatu kokonaisteho onkin suurempi maan eteläosissa lyhyemmän ja lauhemman kylmän kauden vuoksi.

Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin joko yhdistämällä lämpöpumppu NIBE sisäyksiköihin tai olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään SMO ohjausyksiköillä.

Säästä jopa 60 % lämmityskustannuksissa!

Säästön suuruus riippuu tietenkin talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta. Mutta lähtökohtaisesti voidaan helposti säästää jopa 60 % verrattuna nykyisiin öljyja sähkökustannuksiin!

Lisätietoja siitä, kuinka voit säästää oman talosi lämmityskustannuksissa, saat meiltä ottamalla yhteyttä!

Suunniteltu pohjolan olosuhteisiin.

Lämpöpumppu käynnistyy ja pysähtyy tuhansia kertoja vuodessa ja seisoo ulkona joka säässä, joten on helppo käsittää, että se joutuu alttiiksi suurille rasituksille.

Valitsemalla NIBE-ilmavesilämpöpumpun voit olla varma siitä, että se on suunniteltu kestämään meidän ilmastossamme – sekä osien että materiaalien puolesta – toisin kuin pumput, jotka on kehitetty ja valmistettu maissa, joissa lämpötila harvoin laskee alle nollan.

NIBE lämpöpumppu on hiljainen, joten se ei häiritse sinua eikä naapureitasi lämpöä tuottaessaan.

 

AMS12_ACVM-pack2

 

 

Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu portaattomalla invertteritekniikalla, täysin uuusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi. Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.

 

  

 

Mitsubishi Electric Ecodan lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan Next Generation hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi ja järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Koska Mitsubishi Electric Ecodan tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

  • A++ energialuokka
  • Suuri lämpöteho myös pakkasilla
  • Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja).
  • Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiilitekniikalla)
  • Menoveden lämpötila maks. 60°C kompressorikäytöllä
  • Saatavilla langaton kaukosäädin ja Wifi yhteys lisävarusteena

 

 

Energiansäästäjä – nykyisen lämmönlähteen rinnalle

Mitsubishi Electric on kehittänyt energiansäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö, tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.