Maalämpöpumput

MAALÄMPÖ ON VUORENVARMA INVESTOINTI

Maalämpö on suomalaisiin oloihin sopivin lämmitysjärjestelmä;
auringon maahan sitoutunutta lNibetämpöä on saatavilla ympäri koko vuoden ja maalämpöpumppu pystyy keräämään suurimman uusiutuvan energiamäärän. Maalämmön hankinta maksaa itsensä takaisin alhaisina energiakustannuksina, lämmitystä uusiessa voit säästää jopa 80 % energiassa.

Kaikista lämmitysmuodoista maalämpö on paras suoja energiakustannuksissa, jos energiahinta nousee Keski-Eurooppalaiselle tasolle! Lämpöpumpuista se käyttää vähiten sähköä kylmimpinä talvipäivinä, kun pörssisähkö on kalleimmillaan.

Maalämpö on huolettomuutta. Erittäin suuri uusiutuvan energian osuus on ympäristöystävällisyyttä. Ja NIBE:n maalämpöpumppuihin voit lisätä energiatehokkaan viilennyksen, jossa maan sisällä olevaa viileyttä siirretään sisätiloihin ilman kompressorin käyttöä.

 

 

 

 

Maalämpöpumppu hyödyntää maahan, kallioon tai vesistöön varautunutta energiaa. Alkuinvestoinniltaan maalämpöpumput ovat yleensä suhteellisen kalliita, mutta myös tehokkaimpia lämpöpumppulaitteita. Kun maalämpöpumppu on oikein mitoitettu, se toimii hyvällä hyötysuhteella pitkiä jaksoja lämmityskaudella ja huipputehon lisätarve katetaan useimmiten sähkövastuksella. Yleensä maalämpöpumppuinvestointi on sitä kannattavampi, mitä suurempi kiinteistö on.

Myös talvella ja kun auringon säteet ovat melkein kadonneet, on ympäristö valtava energianlähde. Jopa silloin, kun lämpötila ulkona on alhainen, on maassa ja ilmassa riittävästi lämpöä käytettäväksi lämmitykseen. Lämpöpumput käyttävät tätä energian lähdettä käyttöveden lämmitykseen ja keskuslämmitykseen.

Maalämpöpumppu on nykyään erittäin suosittu lämmitysmuoto sen edullisen käytön sekä huolettomuuden vuoksi. Maalämpöpumppujen avulla ympäristössä olevaa energiaa voidaan käyttää sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen lämpöpumpusta riippuen. Koska energiaa kuluu vain lämmön siirtoon maaperästä rakennukseen, on maalämpö käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto.

 

Sekä NIBE maalämpö

MIKSI VALITA PUMPUKSI
NIBE F1145/F1245?
• Teholuokat 5, 6, 8, 10 ja 12 kW (F1145
ja F1245), lisäksi 15 ja 17 kW (F1145)
• Selkeä ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli
• Energialuokka jopa A+++
• Taattua NIBE laatua
• NIBE Uplink etävalvonta ja -ohjaus, mukana
Smart Price Adaption pörssisähköohjaus
• Erittäin hiljainen
• Kierroslukuohjatut kiertovesipumput
• Monipuolinen lisävarustevalikoima

Valittavan NIBE-maalämpöpumpun koko ja malli riippuu talon asuinpinta-alasta, perheenjäsenten lukumäärästä ja näiden perusteella lasketusta energiatarpeesta. Mitä suurempi talo ja energiankulutus, sitä suurempia ovat myös tulevat säästöt.

 

lataus    6 vuotta small

Myös Bosch maalämpöpumput

Boschin maalämpöpumppu on kustannustehokas valinta.

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmönlähteeksi vesikiertoisella lämmönjaolla varustettuihin rakennuksiin. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.

Maalämpöpumpun energiakaivo myös talon viilennykseen

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa.

Auringon säteilyn tuottama lämpö ulottuu Suomessa noin 15 metrin syvyyteen. Suurin osa maalämpöpumpulla saadusta lämmöstä on kuitenkin geotermistä eli maansisäistä lämpöä. Suomen oloissa geoterminen lämpö on 200 m syvyydessä noin kuusi astetta. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääsemme käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.

Olemme laatineet sinulle oppaan, jossa käydään läpi yksityiskohtaisesti suunnittelussa huomioon otettavat asiat. Tutustu maalämpöpumpun valintaoppaaseen!

Maalämpöpumpulla maksimaalista säästöä

Investointi maalämpöpumppuun maksaa itsensä takaisin 10–15 vuodessa säästöjen muodossa. Parhaimmillaan säästö voi olla jopa 70 prosenttia. Ainoat sähkökustannukset syntyvät kiertovesipumpun toimintaan vaadittavasta energiasta. Bosch-maalämpöpumpuissa on erittäin tehokkaat A-luokan kiertovesipumput, jotka minimoivat sähkönkulutuksen ja maksimoivat säästön.

Kuukausittaiset kulut eivät kohteesta riippuen välttämättä nouse lainkaan, vaikka maalämpöpumppua varten olisi otettu lainaa. Kun maalämpöpumppu on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta.

Käyttömukavuutta etäohjauksella

Matkapuhelimen tai tabletin etäohjauksella lämpöpumpun käyttö on mutkatonta ja ketterää. Ladattavan sovelluksen avulla voit esimerkiksi laskea kotisi lämpötilaa ollessasi matkoilla. Vältyt villasukissa värjöttelyltä, kun nostat lämpötilan ajoissa jo ennen kotiinpaluuta. Myös esimerkiksi lattialämmityksen säätö onnistuu mukavasti sohvalla istuen.

Compress 7000i LWM -maalämpöpumppu – älykäs säästää eniten

Compress 7000 on maalämpöpumppujen uusi kuningas. Sen älykäs ohjauslogiikka, moderni rakenne, huolellisesti valitut osat ja kierroslukuohjattu kompressori mahdollistavat suurimmat mahdolliset säästöt. Kaiken kruunaavat SCOP5,6 ja A+++ -merkintä.

Compress 5000 LW/M

Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi kameleontin tavoin. Uusinta teknologiaa hyödyntävällä maalämpöpumpulla saat maksimaalista säästöä vaivattomasti. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen.

maalampopumput Bosch Bosch_lampomestari_logo

 

 

 

IVT Greenline HE

IVT Greenline HE:ssä on uuden sukupolven matalaenergiakiertovesipumppu sekä kylmällä että lämpimällä puolella. Se vähentää sähkönkulutusta entisestään ja pienentää näin myös lämmityskustannuksia.

A-luokan matalaenergiakiertovesipumppujen ja edistyneen ohjaustekniikan ansiosta säästät enemmän kuin tavallisella lämpöpumpulla.

Menoveden korkean lämpötilan (+65 astetta), ansiosta lämpöpumppu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi korvaamaan vanhan öljykattilan, jolloin myös lämpöpatterit on mukautettu korkeammille lämpötiloille.

Energianmittausjärjestelmä (ESM) näyttää tuotetun energian määrän kilowattitunteina. Näytössä näkyvät sekä lämmityksen että käyttöveden lukemat, minkä ansiosta energiankulutusta on mahdollista seurata tarkasti. Kulutusta seuraamalla on helppo saada vastaus siihen, miten omien tottumusten tai pumpun asetusten muuttaminen vaikuttaa energiansäästöön.

Kauko-ohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android- tai iPhone-puhelimiin.

6 vuoden takuulla

HE

 

 

 

 

 

IVT PremiumLine HQ – älykkäämpi lämpöpumppu

Lämpöpumpussa on kaksi A-luokan kiertovesipumppua. Yhdessä täysin uuden kylmäpiirin kanssa tämä matalaenergiatekniikka tuo jopa xxx euron lisäsäästöt vuosittain.

AWS II on patentoitu toiminto, joka mukauttaa lämpöpumpun käyttöveden tuotannon tarpeen mukaan. Jos käytät paljon lämmintä vettä, alkaa lämpöpumppu tuottaa välittömästi lisää käyttövettä, mutta kun käytät vähemmän, lämpöpumppu optimoi käyttöveden tuotannon. Näin säästyy sekä energiaa että rahaa.

IVT PremiumLine HQ on varustettu uudenlaisella äänieristyksellä, mikä tekee siitä kaikkien aikojen hiljaisimman maalämpöpumppumme. Ääniteho on vain 45 desibeliä, mikä vastaa suunnilleen keskustelua normaalilla äänenvoimakkuudella.

Lämpöpumpun päivitetyn Rego 1000 -ohjausjärjestelmän ansiosta voit säätää lämmitystä nopeasti ja helposti. Valikossa esitetään selkeästi lämpöpumpun toiminnot, käyttötila ja säästöt. Säädöt teet vain muutamaa nappia painamalla.

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android- tai iPhone-puhelimiin.

6 vuoden takuulla

HQ