Maalämpöpumput

MAALÄMPÖ ON VUORENVARMA INVESTOINTI

Maalämpö on suomalaisiin oloihin sopivin lämmitysjärjestelmä;
auringon maahan sitoutunutta lNibetämpöä on saatavilla ympäri koko vuoden ja maalämpöpumppu pystyy keräämään suurimman uusiutuvan energiamäärän. Maalämmön hankinta maksaa itsensä takaisin alhaisina energiakustannuksina, lämmitystä uusiessa voit säästää jopa 80 % energiassa.

Kaikista lämmitysmuodoista maalämpö on paras suoja energiakustannuksissa, jos energiahinta nousee Keski-Eurooppalaiselle tasolle! Lämpöpumpuista se käyttää vähiten sähköä kylmimpinä talvipäivinä, kun pörssisähkö on kalleimmillaan.

Maalämpö on huolettomuutta. Erittäin suuri uusiutuvan energian osuus on ympäristöystävällisyyttä. Ja NIBE:n maalämpöpumppuihin voit lisätä energiatehokkaan viilennyksen, jossa maan sisällä olevaa viileyttä siirretään sisätiloihin ilman kompressorin käyttöä.

 

Maalämpöpumppu hyödyntää maahan, kallioon tai vesistöön varautunutta energiaa. Alkuinvestoinniltaan maalämpöpumput ovat yleensä suhteellisen kalliita, mutta myös tehokkaimpia lämpöpumppulaitteita. Kun maalämpöpumppu on oikein mitoitettu, se toimii hyvällä hyötysuhteella pitkiä jaksoja lämmityskaudella ja huipputehon lisätarve katetaan useimmiten sähkövastuksella. Yleensä maalämpöpumppuinvestointi on sitä kannattavampi, mitä suurempi kiinteistö on.

Myös talvella ja kun auringon säteet ovat melkein kadonneet, on ympäristö valtava energianlähde. Jopa silloin, kun lämpötila ulkona on alhainen, on maassa ja ilmassa riittävästi lämpöä käytettäväksi lämmitykseen. Lämpöpumput käyttävät tätä energian lähdettä käyttöveden lämmitykseen ja keskuslämmitykseen.

Maalämpöpumppu on nykyään erittäin suosittu lämmitysmuoto sen edullisen käytön sekä huolettomuuden vuoksi. Maalämpöpumppujen avulla ympäristössä olevaa energiaa voidaan käyttää sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen lämpöpumpusta riippuen. Koska energiaa kuluu vain lämmön siirtoon maaperästä rakennukseen, on maalämpö käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto.

NIBE™ F1255

On kaikenkattava invertterimaalämpöpumppu, joka mukautuu talon energiantarpeeseen. Muutostarpeen eteen tullessa ei vaadi lisäsatsauksia. Lämpöpumpussa on integroitu RST lämminvesivaraaja – Pohjolan ostetuin invertterimaalämpöpumppu

 • Markkinoiden helppokäyttöisin ohjaus
 • Invertteriohjattu kompressori, joka mukautuu talon energiatarpeeseen
 • NIBE Uplink -internetyhteys mahdollistaa lämpöpumpun etävalvonnan  ja -ohjauksen
 • NIBE Smart Price Adaption -toiminto, jonka avulla voit hyödyntää pörssisähkön edullisuuden
 • Invertteriohjatun kompressorin ansiosta optimaalinen vuosihyötysuhde
 • Alhaiset käyttökustannukset, invertterikompressorin teho säätyy lämmöntarpeen mukaan
 • Kierroslukuohjatut kiertovesipumput optimoivat maalämpöpumpun virtaukset
 • Korkeat lämpötilat
  – Menoveden lämpötila jopa 65 °C
  – Paluuveden lämpötila jopa 58 °C
 • Sisäinen kello reaaliaikatoiminnolla mm. lisäkäyttöveden tuotannon ja menolämpötilan laskun/noston ohjelmointia varten
 • NIBE Uplink -internetyhteydellä lämpöpumpun etävalvonta ja -ohjaus
 • Helppo liitettävyys jäähdytyslaitteeseen

 

NIBE™ F1226 PLUS

NIBE F1226 on täydellinen maalämpöpumppu omakoti- ja rivitalojen lämmitykseen. Energialähteenä voidaan käyttää mm. kalliota, pintamaata tai lähellä olevaa vesistöä.

F1226 maalämpöpumpun hyötysuhde on hyvä tehokkaan kompressorin ja optimaalisesti mitoitetun kylmäainepiirin ansiosta. Lämpöpumpussa on valmiina matalaenergiakiertopumput ja liitäntäletkut. Lämmönkeruuputket voidaan liittää lämpöpumpun oikealle tai vasemmalle sivulle.

Maalämpöpumppu voidaan liittää kaikkiin matalalämpöisiin lämmönjakelujärjestelmiin, kuten lämpöpatteri-, konvektori- tai lattialämmitysjärjestelmään. Lämpöhäviön minimoimiseksi F1226 maalämpöpumpun integroitu 180 l RST lämminvesivaraaja on eristetty neoporilla. Sisäänrakennettu 4-portainen 9 kW:n sähkövastus, kytkeytyy automaattisesti päälle tarvittaessa.

NIBE F1226 PLUS on varustettu älykkäällä ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan miellyttävänä kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Lämpöpumpun tila, käyntiajat ja lämpötilat näytetään suuressa, selkeässä näytössä.

F1226 PLUS lämpöpumppu on asennettu tukevaan runkoon, jonka vahvat teräslevyt ja tehokas äänieristys optimoivat käyttömukavuuden. Kaikki levyt on helppo irrottaa asennusta ja huoltoa varten.

Valittavan NIBE-maalämpöpumpun koko ja malli riippuu talon asuinpinta-alasta, perheenjäsenten lukumäärästä ja näiden perusteella lasketusta energiatarpeesta. Mitä suurempi talo ja energiankulutus, sitä suurempia ovat myös tulevat säästöt.

 

6 vuotta small

 

 

 

EDISTYKSELLISIN MAALÄMPÖPUMPPU

UUSI GEBWELL ARIES

Gebwell Aries on ensimmäinen Suomalainen invertteriohjattu omakotiluokan maalämpöpumppu. Uusinta teknologiaa hyödyntävän lämpöpumpun kierroslukuohjattu kompressori mukautuu talosi energiatarpeen mukaan. Invertteriohjauksen ansiosta lämpöpumppu toimii aina optimoidulla lämmitysteholla. Lämpöpumppu yhdistetään jo tehtaalla etäyhteyteen, jonka kautta pilvivalvomomme ammattilaiset pääsevät helposti tarkistamaan järjestelmäsi tilanteen.

Gebwell Aries on suunniteltu ja valmistettu Leppävirralla.

Huippuominaisuuksilla varustettu Gebwell Aries -IoT-invertterimaalämpöpumppu

 • Sisäänrakennettu langaton etäyhteys
 • Etäyhteys Gebwell Smart -pilvivalvomon tekniseen tukeen vakiona
 • Helppokäyttöinen mobiilikäyttöliittymä,  Gebwell Smart, joka ladataan älypuhelimeen
 • Sovellukseen tulossa useita erilaisia lisäpalveluita, jotka parantavat asumismukavuutta ja tuovat lisäsäästöjä
 • Ensimmäinen suomalainen omakotiluokan maalämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Leppävirralla
 • 5 vuoden takuu
 • Energiatehokas
 • Erittäin hiljainen

 

 

IoT mahdollistaa yhteyden valmistajan teknisen tukeen

IoT-teknologiaa hyödyntävä Gebwell Aries -invertterimaalämpöpumppu on langattomassa yhteydessä valmistajan Gebwell Smart pilvipalveluun. Palvelun teknologia perustuu tietoturvalliseen Siemensin MindSphere-pilvipalveluun.

Gebwell Aries linkitetään jo tehtaalla valmiiksi Gebwell Smart -pilvipalveluun, jolloin ammattilaiset pääsevät helposti tarkistamaan maalämpöpumppusi tilanteen, jotta sinä voit nauttia huolettomasta lämmitysjärjestelmästä. Aries lämpöpumppu on yhteydessä pilvipalveluun koko lämpöpumpun takuuajan ja sen jälkeen niin kauan kuin etäyhteyspalvelu on voimassa.

Jatkuvasti kehittyvän järjestelmän älykäs mobiiliohjaus

Pilvipalvelu mahdollistaa sinulle laitteen etäkäytön – missä vaan, milloin vaan. Arieksen käyttöliittymä on aina mukanasi – puhelimessasi. Aries-maalämpöpumppua ohjataan laitteen automaattisesti luoman lähiverkon kautta Gebwell Smart -sovelluksella vaikka kotisohvalta käsin. Lisäpalveluna voit seurata ja säätää lämpöpumppua Gebwell Smart -sovelluksella jopa ulkomailta käsin. Sovellus voidaan ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteeseen – älypuhelimeen ja tablettiin.

 

 

Qi maalämpöpumppu

Kompakti ja hiljainen maalämpöpumppu soveltuu erityisesti omakotitalojen lämmitykseen.

Qi-maalämpöpumppu on helppo, hiljainen ja toimintavarma valinta kotisi lämmitykseen. Se sopii erityisesti omakotitaloille ja lämmittää kiinteistösi lisäksi myös tarvitsemasi lämpimän käyttöveden. Qi-maalämpöpumppu on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Siksi se soveltuu erinomaisesti suomalaisten kotien lämmitykseen ja toimii luotettavasti myös kovilla pakkasilla.

Maalämpö on kustannustehokas lämmitysjärjestelmä, joka ei vaadi juurikaan huoltoa. Kaikissa maalämpöpumpuissamme on käytetty uusinta kompressoritekniikkaa ja laadukkaita komponentteja, joten niiden energiatehokkuus ja käyttövarmuus ovat aina huippuluokkaa. Koska kompakti laitteisto ei vie paljon tilaa, arvokkaita neliöitä säästyy muihin tarkoituksiin.

Valitsemalla Gebwellin lämpöpumpun pienennät lämmityslaskusi lisäksi myös ekologista jalanjälkeäsi. Energiamittarista (lisävaruste) voit seurata omaa energiankulutustasi. Qi-maalämpöpumppu soveltuu sekä uudisrakennukseen että saneerauskohteeseen niin patteri- kuin lattialämmitykseenkin. Asennusystävällinen suunnittelu varmistaa edullisen ja nopean asennuksen.

 • Erittäin hiljainen
 • Energiatehokas
 • Scroll-kompressori
 • Valmistettu Suomessa
 • Viiden vuoden takuu